Pressemeddelelser og informationsannoncer

Nyt fra byrådets møde den 29. marts 2022

29.03.22
Med blandt andet disse overskrifter: ”Lokalplan for flere boliger i Køge Nord sendes i høring”, ”Ny padelhal ved Ravnsborghallen” og ”Nye parkeringspladser ved Køge Nord Station”.

Medarbejderne sikres endnu mere indflydelse i ny MED-aftale

28.03.22
Efter en lang og god proces er repræsentanter for de faglige organisationer og ledelsen i Køge Kommune blevet enige om en ny aftale, der øger medarbejdernes medbestemmelse og indflydelse. Aftalen træder...

Få svar på spørgsmål om ukrainske flygtninge i Køge Kommune

28.03.22
”Hvordan hjælper jeg bedst ukrainske flygtninge? Jeg vil gerne donere tøj, hvordan gør jeg?” Flere end 100 borgere har henvendt sig med spørgsmål og tilbud om hjælp til de ukrainske flygtninge, der...

Hent en selvtest på Rådhuset

24.03.22
Hvis du er pårørende til en borger på 70+ år, der er tilknyttet hjemmeplejen, kan du hente Corona-selvtest i Borgerbetjeningen.

Køge Kommunes erhvervsliv er i topform

17.03.22
Virksomhederne i Køge Kommune stortrives. En helt ny måling fra Iris Group placerer Køge Kommunes erhvervsliv på en førsteplads i Region Sjælland på erhvervspræstation, og en fjerdeplads, når det gælder...

Vil du hjælpe de ukrainske flygtninge i Køge?

17.03.22
Efter mange henvendelser fra borgere med ønske om at hjælpe inviterer Køge Kommune nu til koordineringsmøde med byens frivillige hjælpeorganisationer. Kom og vær med onsdag den 23. marts.

Køge Kommune starter bæredygtigt boliglaboratorium

17.03.22
Projektet ’Tiny Varigheden’ skal med små bæredygtige boliger og et Klimahus som videncenter gøre Køge til foregangskommune, når det handler om alternativt og klimavenligt byggeri.

Ukrainske børn og unge skal ind i foreningslivet

17.03.22
Køge Kommune bakker op om at give fritidspas til de børn og unge, som er flygtet fra Ukraine, så de gratis kan benytte fritids- og foreningstilbud.

Borgermøde om ny lokalplan for Borgringen

15.03.22
Køge Kommune inviterer til forborgermøde om ny lokalplan for besøgscenter for Vikingeborgen Borgring i Køge

Digital post lukker i fem dage

14.03.22
I dagene 16 – 20. marts er det ikke muligt at kommunikere med Køge Kommune via digital post.
Kontakt Køge Kommune
Opdateret af Køge Kommune 03.03.22