Få det bedste ud af koege.dk med den nyeste version af Firefox, Google Chrome, Internet Explorer eller Safari.

Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside.

Læs om vores cookiepolitik

Ja tak til cookies eller nej tak til cookies

Nyt fra Byrådets møde den 26. november 2019

Med overskriften "Kommunens renoveringer i 2020 bliver med bæredygtighedsbriller på"

26.11.19
Kommunens renoveringer i 2020 bliver med bæredygtighedsbriller på

Kan taget laves af solceller, eller kan vi gøre bygningen mere energieffektiv? Det er nogle af de spørgsmål, Køge Kommune skal besvare, når en gruppe af kommunens bygninger skal vedligeholdes i 2020. Køge Byråd godkendte tirsdag aften en anlægsbevilling på 20,8 millioner kroner til vedligeholdelse af en række kommunale bygninger.

Mens arbejdet på bygningerne er i gang, vil Køge Kommune i samarbejde med eksterne rådgivere vurdere, om det kan lade sig gøre at lave energirenoveringer, der enten kan spare energi, eller i bedste fald producere energi – som eksempelvis solceller.

- Vi tager så at sige bæredygtighedshatten på, når vi alligevel skal ind og have fat i tage, vinduer og den slags. Formålet er selvfølgelig først og fremmest at få renoveret bygningerne, men hvis vi kan gøre det på en bæredygtig måde, er det jo ren win-win, siger borgmester Marie Stærke.

Pressekontakt: Borgmester i Køge Kommune, Marie Stærke. Telefon 2490 2000


Opdateret af Køge Kommune 26.11.19